AKSARAY / GÜLAĞAÇ - Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Mrt

ANA SINIFINDA GÜNLERDEN BEYAZDI. ÖĞRENCİLERİMİZ BEYAZ RENGİ GÜNLÜK HAYATTAN  ÖRNEKLERLE ÖĞRENDİLER.

Mrt

1.SINIF ÖĞRENCİMİZ ELİF RAVZA BAYLAN YARI TATİL DÖNEMİNDE İLÇEMİZDE BULUNAN KÜTÜPHANEDEN ALIP OKUDUĞU KİTAPLARLA İLÇE BİRİNCİSİ OLDU. ÖĞRENCİMİZE BELGESİNİ GÜLAĞAÇ KAYMAKAMIMIZ SAYIN İBRAHİM CEM DEVECİ VERDİ. ÖĞRENCİMİZİ, ÖĞRETMENİMİZİ VE AİLESİNİ TEBRİK EDİYORUZ. BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUZ.

Mrt

HER YIL 1-7 MART ARASINDA KUTLANAN YEŞİLAY HAFTASINI 4.SINIF ÖĞRETMENİMİZ EMİNE AKAR ÖNDERLİĞİNDE KUTLADIK. EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Şbt

Bugün günlerden Kahverengi. Kahverengi giydik ve kahverengi sıcak çikolata içtik. Renkleri öğrenmeye devam ediyoruz.

Şbt

İLK DÖNEM HARFLERİ BİTİRİP OKUMAYA GEÇEN 1.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ MATEMATİĞİDE YAPARAK YAŞAYARAK ÖĞRENMEYE DEVAM EDİYORLAR. EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Ock

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ 1.DÖNEMİNİ BİTİRDİK. SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ VE DEĞERLİ ÖĞRETMENLERİMİZE İYİ TATİLLER DİLİYORUZ.

Ara

Anasınıfı öğrencilerimiz yaptıkları etkinlikler ile renkleri öğrenmeye devam ediyor.

Kas

Renkleri öğrenmeye devam ediyoruz. Anasınıfı öğrencilerimiz yaptıkları etkinlik ile turuncu rengini öğrendiler.

Kas

Ağaç yaşken eğilir. Öğrencilerimizin yolda ve kaldırımda yürürken bilinçli olmalarının temelini atmak maksadıyla okul merdivenlerine ve kapı önlerine ayak izleri yapıştırdık. Bu çalışmadan sonra öğrencilerimizin merdivenleri kullanmak noktasında daha bilinçli olduklarını gözlemledik.

Kas

Milletimizin kurtarıcısı, devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün ebediyete intikalinin 83. yılı  okulumuzun organize ettiği ilçe etkinlikleri ile anıldı.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla okulumuz Anasınıfı öğrencileri ve öğretmenleri güzel bir çalışma yaptılar. Öğretmenimiz Kadriye TAM'ı ve öğrencilerimizi kutluyoruz.

SINIF BAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ

Yaparak yaşayarak öğrenme yöntemine güzel bir örnek. Öğrencilerimize demokratik hakları olan oy kullanma hakkını  ve bu hakkın nasıl yerine getireleceğini öğretmeye yönelik güzel bir çalışma. 3/A Sınıfı öğretmeni Ersin YARAR'a teşekkür ediyoruz.

Ekm

Öğrencilerimizin daha nezih ve daha öğretici bir ortamda eğitim öğretim görmelerine yönelik düzenlemeler devem ediyor.

Ekm

Okulumuzun çatısının tamamı aktarılarak eskiyen kiremitler değiştirildi. Okulumuz bahçesinde çevre düzenlemesi yapılarak bozulan bölümler tamir edildi. Yapılan çalışmalarda yardımlarını esirgemeyen Gülağaç Belediyesine teşekkür ederiz.

Ekm

Renkleri öğrenmeye Sarı ile devam ediyoruz.